Til den målrettede, moderne kvinde, der handler med omtanke.

Et moderne brand med en lang historie

Kvalitet er blevet et kodeord for alt, hvad vi omgiver os med. Hvis noget skal blive en del af vores hverdag, skal det være udført med omtanke og i materialer, der holder. Et dansk tøjmærke, der opfylder nutidens krav, er Jackpot. Vi blev grundlagt i 1974, og har med vores stærke fokus på kvalitet, snit, materialer og gennemarbejdet design aldrig været mere aktuelle end nu.

Det er nemt at genkende Jackpots stærke DNA i vores design anno 2016. Vi bruger stadig blomsterprint, farver og mønstre, men i en moderne fortolkning, der er tilpasset modebilledet i dag. Det har altid kendetegnet

Jackpot, at vi aldrig går på kompromis med vores design. Vi designer alle styles og artwork – og snit, komfort og formgivning kommer før alt andet. Det mærker man med det samme, når man ser og prøver tøj fra Jackpot. Materialerne udtrykker kvalitet og er ofte naturlige, som for eksempel økologisk bomuld og hør, uld, alpaca, genanvendt polyester og Tencel.

jp-summer-om

Nye standarder

Det overrasker mange, at man kan finde dansk designet tøj i så høj en kvalitet i dagligvarehandlen, men ikke desto mindre er det et udtryk for, at vi gerne vil være med til at gøre kvalitet tilgængeligt – også prismæssigt.

Jackpot er tøj på et niveau, der sætter helt nye standarder for tøj i dagligvarehandlen. Kvickly er kendt for at sælge dagligvarer af den absolut højeste kvalitet fra nøje udvalgte leverandører. Når et mærke som Jackpot er at finde på hylderne, er det fordi vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg, når de handler tøj i Kvickly.

Se den seneste Jackpot kollektion her.